Gemeenteweekend 2020

Ongedwongen ontmoeten

Wil je er een leuk en ontspannen weekend tussenuit? Ga dan mee naar het Gemeenteweekend in Hattem. Van 16 tot en met 19 oktober gaan we de Leemkule weer bewonen. Tijdens het weekend is er ruimte voor ontmoeting, ontspanning en uiteraard ook tijd voor jezelf. Kortom, een heerlijk ongedwongen weekend.

Reserveer een bungalow/trekkershut/glamping of kampeerplek.  Kijk op https://www.molecaten.nl/de-leemkule voor info en reserveren.
 
Er is al één 8 persoons bungalow gereserveerd  om in ieder geval een grote ruimte beschikbaar te hebben. Wil je daar nog graag bij in, geef dit even aan door een mail te sturen aan Mariëlle.
 
Heb je al gereserveerd, en ga je mee? Laat het ons even weten door een mailtje te sturen (of door het even persoonlijk te zeggen tegen Wendy), zodat we weten wie er mee gaat.

Gezien de huidige situatie rondom het Coronavirus is het weekend uiteraard onder voorbehoud.

Terug naar overzicht

Laatste tweets

@CAIntl

1 okt 20 - 07:02 Wees mij gehoorzaam, dan zal ik jullie God zijn en zullen jullie mijn volk zijn. Volg steeds de weg die ik jullie w… https://t.co/vsJN6yz12a

30 sep 20 - 07:02 Want ik ben gestorven door de wet en leef niet langer voor de wet, maar voor God. Met Christus ben ik gekruisigd: i… https://t.co/eSTpuboEfJ