Wat is een wijkgroep in Crossroads?

Wijkgroepen spelen een belangrijke rol in onze gemeenschap.

Het is de plek waar mensen gekend worden en worden geholpen om het DNA van Crossroads (missie, visie, doelen en waarden) in hun leven concreet uit te werken.

Door de kleine groepsgrootte (5-12 personen) kun je elkaar beter leren kennen, het leven met elkaar delen, en daarin Gods weg zoeken.

De verschillende wijkgroepen zijn vrij in hoe ze hun groep willen vormgeven, zolang ze erop gericht zijn om mensen te helpen om in hun dagelijkse leven invulling te geven aan het in de praktijk brengen van Gods boodschap.

Ook hier is iedereen welkom. Is een wijkgroep misschien iets voor jou? Kom dan naar de wijkgroep die om de zondag (zie agenda) in de Weerklank wordt gehouden.

Andere wijkgroepen vind je o.a. in de Merenwijk, Leiden-Noord, Academiebuurt, Zuid-West (Weerklank), Zuid-Oost, Centrum en Voorschoten.

Waar vind je de wijkgroepen?

Laatste tweets

@CAIntl

1 okt 20 - 07:02 Wees mij gehoorzaam, dan zal ik jullie God zijn en zullen jullie mijn volk zijn. Volg steeds de weg die ik jullie w… https://t.co/vsJN6yz12a

30 sep 20 - 07:02 Want ik ben gestorven door de wet en leef niet langer voor de wet, maar voor God. Met Christus ben ik gekruisigd: i… https://t.co/eSTpuboEfJ